Extra kaart voor ticketkopers FortaRock 2019

Fortarock publiek 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Volgend weekend gaat in het Nijmeegse Goffertpark FortaRock van start. Mensen die al een kaart hebben gekocht, kunnen gratis iemand meenemen.

FortaRock kampte eerder al met problemen bij het vinden van een passende headliner, maar nu lijkt het er ook al op te duiden dat het metalfestival dit jaar nog veel kaarten op de plank heeft liggen. Wanneer je in de voorverkoop een weekendticket of dagticket gekocht hebt, kan je nu iemand extra meenemen op dat ticket. Hoe? Je meldt je op de dag van aankomst aan de poort van het festival, en mag daarmee iemand anders meenemen.

Het grootste metalfestival van Nederland gaat op 1 juni van start in Nijmegen. De organisatie maakte twee weken geleden het blokkenschema bekend. Onder andere Amon AmarthBehemoth en Atreyu geven optredens.

Check het statement van de organisatie hieronder:

Fortarock 2019

Fortarock publiek 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

FortaRock 2019 vindt plaats op 1 en 2 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Dit jaar mogen onder andere Amon AmarthBehemoth, Children of Bodom en vele anderen het festivalpubliek vermaken. Tijdens de vorige editie stonden onder meer Nightwish en Parkway Drive op de planken van het metalfestival.

Meer informatie over de komende editie is te vinden op de website van het festival. Ben je benieuwd naar FortaRock? Check dan het Festivalrapport van de afgelopen editie.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam