Maxi Jazz zegt Dauwpop 2019 af, Kriss Kross Amsterdam vervangt

maxxi jazz faithless
Maxxi Jazz

Maxi Jazz heeft Dauwpop 2019 afgezegd. De organisatie van het festival laat weten dat Kriss Kross Amsterdam vervangt.

“Door onvoorziene omstandigheden moet Maxi Jazz Dauwpop 2019 afzeggen,” laat de organisatie via social-media weten. De ex-zanger van Faithless biedt zijn excuses aan aan zijn fans. Kriss Kross Amsterdam vervangt de zanger. Het dj trio speelt van 20.30 tot 21.15 in de CAPE Party pit.

De officiële bevestiging van de organisatie vind je hieronder:

De mannen van Kriss Kross Amsterdam voegen zich onder andere bij Balthazar, Kraantje Pappie en De Staat. Dauwpop vindt 30 mei plaats in Hellendoorn, Overijssel.

Maxi Jazz

maxxi jazz faithless
Maxxi Jazz

Je kunt Maxi Jazz natuurlijk kennen als frontman van Faithless. De rapper werd immens populair dankzij zijn donkere stemgeluid en spoken-word stijl van rappen. Na het uiteen vallen van Faithless start Maxi Jazz met zijn ‘E-Type Boys’ in 2015 een nieuw project op. Datzelfde jaar staat de zanger met zijn band nog op Rock Werchter.

In 2019 gaat de zanger weer op tour. Helaas hoort Dauwpop daar niet meer bij, maar je kan Maxi Jazz met een dj set nog wel op Live on the Beach zien.

Dauwpop 2019

Dauwpop 2018
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

In 2019 vindt Dauwpop weer zoals gewoonlijk plaats op Hemelvaartsdag. Op 30 mei barst het feest los in Hellendoorn en kun je genieten van shows op verschillende podia. Afgelopen editie stonden onder meer KensingtonThe HivesTriggerfinger en Jett Rebel op de planken. Voor komend jaar zijn onder andere Nothing But Thieves, De Staat en Kraantje Pappie bevestigd. Voor een goede impressie van het festival kun je het festivalrapport van dit jaar bekijken. Meer informatie over het festival is te vinden op de officiële festivalsite.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2025

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 30-31 mei 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen