Het terrein van Best Kept Secret gaat er komend jaar anders uitzien dan voorgaande jaren. Het festival krijgt drie nieuwe locaties waaronder een nieuw podium.

In een interview van Festileaks met Roosmarijn Reijmer kwam het nieuwe podium al even aan bod. De nieuwe stage is alweer het zevende podium en bestaat onder de noemer SEVEN. Het podium biedt plaats aan experimentele muziek en ligt vlakbij Casbah en THREE. Ook Kornuit Beach en de Boutique Village zijn nieuwe locaties op de plattegrond van Best Kept Secret.

Het festival gaat op 31 mei van start in het Brabantse Hilvarenbeek. Wil je weten waar welk podia zich bevind? En hoe gaan de zeven podia eruitzien? Check daarvoor de animatie van de plattegrond onder dit bericht.

Eerder deze week maakte Best Kept Secret ook nieuwe namen voor de food line-up. Daarnaast is ook het blokkenschema bekend gemaakt en dat zorgt voor een aantal lastige clashes. Je kunt er ook achter komen welke (sub)headliner jij bent, check daarvoor deze Personality Quiz.

Best Kept Secret 2019: dit is de nieuwe map

Met minder dan één maand te gaan tot Best Kept Secret Festival 2019, is het hoog tijd het vernieuwde festivalterrein voor te stellen! Nieuw dit jaar: de Boutique Village, Kornuit Beach op de camping en de nieuwe stage SEVEN waar het allemaal nog nét een tandje experimenteler mag. Waar ligt dit allemaal? Check het in deze animatie door Fedor van Rossem.

Geplaatst door Best Kept Secret Festival op Vrijdag 3 mei 2019

Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret
Foto: Juri Hiensch

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners van dit jaar. In het verleden waren Arctic Monkeys, Radiohead en The National in Hilvarenbeek te bewonderen. Om alvast in de stemming te komen voor de aankomende editie, hebben we de hoogtepunten van de eerste festivalshow van Christine and the Queens eens op een rijtje gezet.

Tickets voor het festival zijn al in de voorverkoop. Kaarten voor een weekend feest kosten je € 158,-. Voor één dag betaal je € 85,-. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.