Best Kept Secret
Tickets
10-12 juni 2022
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland

SHYGIRL vervangt Varg op Best Kept Secret 2019

BKS 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Varg moest helaas zijn optreden op Best Kept Secret Festival 2019 afzeggen. In zijn plaats treedt SHYGIRL op in Hilvarenbeek.

Dit liet de organisatie van het festival vandaag weten via een aankondiging op hun Facebookpagina. Waarom Varg zijn optreden zo laat nog heeft moeten cancellen is helaas onbekend. Met nog precies drie weken voor de aftrap van het festival, komt deze wijziging behoorlijk last-minute.

Eerder deze maand deelde Best Kept Secret al de plattegrond voor het vernieuwde festivalterrein. Ook de gehele food line-up is reeds bekend. Met het blokkenschema plan je je weekend alvast in, al zitten er een aantal lastige clashes tussen.

SHYGIRL

SHYGIRL is een 25-jarige artiest uit Londen. De muziek die ze produceert valt onder het elektronische dance-genre, met een mix tussen garage en grime die niet zou misstaan in de club. Met het nummer ‘Want More’ maakte ze haar debuut als zangeres in 2016. Op 25 mei 2018 kwam Cruel Practice uit, haar eerste EP. Het nummer ‘Gush’ dat hierboven te beluisteren is, vormde hier een voorproefje van. SHYGIRL staat deze zomer op Best Kept Secret, waar zij Varg vervangt.

Best Kept Secret 2019

Best Kept Secret
Foto: Juri Hiensch

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Bon IverKraftwerk en Christine and the Queens zijn de headliners van dit jaar. In het verleden waren Arctic Monkeys, Radiohead en The National in Hilvarenbeek te bewonderen. Om alvast in de stemming te komen voor de aankomende editie, hebben we de hoogtepunten van de eerste festivalshow van Christine and the Queens eens op een rijtje gezet.

Tickets voor het festival zijn nog steeds te koop. Kaarten voor een weekend feest kosten je € 180,-. Voor één dag betaal je € 85,-. Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2022

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 10-12 juni 2022
Tickets Dagkaarten vanaf €109. Combitickets vanaf €215. Kopen