WOO HAH! weekendtickets bijna uitverkocht

928
Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Wie WOO HAH! 2019 volledig wil meemaken, moet er snel bij zijn. De organisatie van het festival laat weten dat er nog een beperkt aantal weekendtickets beschikbaar is.

Het lijkt erop dat de laatste bekendmakingen voor WOO HAH! 2019 een aantal twijfelaars over de streep heeft getrokken. De organisatie van het festival waarschuwde vandaag dat ondertussen al 80% van de weekendtickets exclusief camping over de toonbank is gegaan. Voor de weekendtickets met camping is dit maar liefst 90%.

Met betrekking tot de dagkaarten zijn er enkel nog tickets voor de vrijdag en zaterdag beschikbaar, de zondag met onder andere Travis Scott en Brockhampton is reeds uitverkocht.

WOO HAH! 2019

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Ieder jaar verandert het festivalterrein van Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. De editie van 2019 wordt gehouden van 12 tot en met 14 juli. Het is de tweede keer dat het festival drie dagen duurt en tevens de tweede keer op deze locatie.

Dit jaar zijn onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON, Rae Sremmurd en Stormzy aangekondigd. De voorgaande jaren ontving het festival al grootheden als J. ColeA$AP Rocky en Cypress Hill. De zondag is inmiddels uitverkocht. Voor meer informatie en voor de overige tickets kun je terecht op de website van het festival.

Wil je weten hoe de vorige editie werd ervaren door bezoekers? Bekijk dan zeker ons festivalrapport.

Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in de richting Communicatie & Media. Verliefd op vinyl en dromende van een busje om alle festivals mee af te gaan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.