Datum Best Kept Secret 2020 bekend

BKS 2019 terrein
Photo: Festileaks

Best Kept Secret 2019 is nog maar net voorbij, maar we kunnen alweer uitkijken naar de volgende editie. De organisatie heeft de datum voor volgend jaar bekend gemaakt.

Best Kept Secret vindt in 2020 plaats in het tweede weekend van juni. Dat is dus van 12 tot en met 14 juni.

Over de start van de ticketverkoop is op dit moment nog niets bekend. Over de prijs van een ticket is er ook nog niets bekend. In 2019 was je €158,- kwijt voor een weekendticket. Voor een dagkaartje betaalde je €85,-.

Met de nieuwe datum kan ook het speculeren over de headliners beginnen. Wie treden volgend jaar in de voetsporen van Bon Iver, Kraftwerk en Christine and the Queens?

Wil je nog eens genieten van Best Kept Secret 2019? Dat kan! Check hier bijvoorbeeld hoe het nieuwe terrein eruit zag. De Festivalpodcast was ook aanwezig op het festival. Ook werden 3D-brillen uitgedeeld voor Kraftwerk en brak SHHT de nieuwe SEVEN af. Daarnaast bracht onze niet zo grote vriend de processierups ook weer een bezoekje aan het festivalterrein in Hilvarenbeek.

Best Kept Secret 2020

Best Kept Secret poort
Photo: Festileaks

Het festival vindt volgend jaar plaats van 12 tot en met 14 juni. Over de line-up of de ticketverkoop is op dit moment nog niets bekend. In 2019 stonden Bon Iver, Kraftwerk en Christine and the Queens bovenaan het affiche. Voor meer info check de officiële site van het festival.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen