Personality Quiz: Welke Rock Werchter-headliner ben jij?

Rock Werchter 2018
Photo: Festileaks

Het leven is te kort om te lang te piekeren, daarom bieden we je in deze Personality Quiz het antwoord op een prangende levensvraag. Met welke grote artiest deel jij de meeste karaktereigenschappen, ofwel “Welke Rock Werchter-headliner ben jij?” 10 vragen scheiden je van het verlossende antwoord.

Sta jij graag in de spotlights en laat jij jezelf het liefst meters de lucht in hijsen, zoals P!nk dat doet? Of ben je meer iemand die zoals Maynard James Keenan van Tool op de achtergrond zijn ding doet? Of lijk jij toch meer op Marcus Mumford of één van zijn zonen? Kom er nu achter in deze Rock Werchter personality quiz!

Zin in nog een quiz?

Taylor Hawkins of the foo fighters by Oxfordshire and London based photographer Andrew Ogilvy

Rock Werchter 2019

Rock Werchter 2018
Photo: Festileaks

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn te koop via de website. Met de bevestigingen van onder meer The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons is het affiche van het Belgische festival rond.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op het Belgische festival? Check dan alles over de afgelopen editie in het Festivalrapport.

Wil je alvast in de stemming komen voor het festival? Beluister dan ook onze Spotify-playlist van het festival.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2019

Locatie
België
Werchter, België
Datum 27-30 juni 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel