Lowlands 2019 start met opbouw festivalterrein

Lowlands
Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Nu augustus voor de deur staat begint Lowlands steeds dichterbij te komen. Over een kleine drie weken gaat het festival van start in Biddinghuizen. De organisatie is vandaag begonnen met het opbouwen van het festivalterrein.

Op het mistige festivalterrein gaat vandaag de eerste hand gelegd worden aan het imposante festivalterrein. In de komende weken bouwt de organisatie het decor op voor de 27e editie van Lowlands.

Daarmee is het einde van het lange wachten bijna in zicht. Op vrijdag 16 augustus gaat het festival officieel van start met optredens van De Staat, Frank Turner en Jorja Smith. In de dagen daarna geven Tame Impala, Twenty One Pilots,The National en A$AP Rocky acte de présence. De komst van laatstgenoemde is echter nog onzeker.

Lowlands 2019

Sfeer terrein - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. De complete line-up van deze editie is inmiddels compleet. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames BlakeThe Vaccines en, na afzegging van headliner The Prodigy, ook De Staat geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam