Festileaks presenteert Festival Quiz op Appelpop 2019

Appelpop 2018
Photo: Bart Heemskerk (Appelpop 2018)

Festileaks is dit jaar natuurlijk weer aanwezig op Appelpop. We doen niet alleen verslag van deze editie van het festival; we organiseren ook nog eens de Festileaks Silent Disco Festival Quiz.

Appelpop voegde vandaag een reeks nieuwe acts toe aan het affiche. Ook nieuw op de line-up is de Festileaks Silent Disco Festival Quiz. Tijdens deze quiz kun je veel vragen verwachten over het festival in Tiel en ook over acts die op de poster staan van deze editie. Maar er zullen ook vragen tussen zitten over andere festivals van dit jaar. Ook niet onbelangrijk: er zijn fantastische prijzen, zoals concerttickets, te winnen!

De organisatie bevestigt naast onze quiz nog veel meer moois. Zo draait Navarone een DJ-Set in de Piekendisco en er is beide dagen een Super Bingo in de Silent Disco. Kortom, genoeg te beleven dit jaar op Appelpop! Neem een kijkje in het blokkenschema om te checken hoe laat alles precies van start gaat.

De Festileaks Silent Disco Festival Quiz wordt gehouden op:
Vrijdag 13 september: 20:15 uur
Zaterdag 14 september: 15:00 uur
Zaterdag 14 september: 17:15 uur

Wil je nieuwe muziek ontdekken in Tiel? Dat kan ook! Vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij Muyayo Rif. Benieuwd hoe de festivalorganisatie bepaalt waarom deze band en andere acts nou op Appelpop komen te spelen? Lees dan ons interview met Martijn van Kuilenburg en Roderick Udo, boekers van het evenement.

Appelpop 2019

Appelpop
Photo: Sander van Ketel (Appelpop 2018)

Appelpop vindt plaats op 13 en 14 september in Tiel. Met 125.000 unieke bezoekers verspreid over twee dagen is het één van de grootste gratis festivals van Nederland. Het Tielse festival markeert vaak het officieuze einde van een festivalseizoen. De aanwezige festivalgangers besluiten er daarom massaal nog één keer een feestje van te maken. Dit jaar gebeurt dit op de klanken van onder meer Racoon, Within TemptationThomas Azier, De Staat en Rowwen Hèze. Gezelligheid gegarandeerd!

Op de afgelopen editie waren onder andere BLØF, Golden Earring en Chef’Special de grote publiekstrekkers. Hoe was het vorig jaar in Tiel? Dat lees je in ons festivalrapport. Check voor meer informatie over het evenement de officiële site.

Appelpop Logo

Appelpop 2022

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 9-10 september 2022
Line-up
Guus Meeuwis
Goldband
Suzan & Freek
Tickets Kopen