Rock Werchter 2020 maakt informatie kaartverkoop bekend

Rock Werchter 2017
Photo: Jokko

Rock Werchter heeft vanochtend gelijktijdig met de aankondiging van Pearl Jam de ticketinformatie prijsgegeven. Vanaf vrijdag 6 december heb je de kans om jezelf alvast van een onvergetelijk Werchter-weekend te verzekeren.

Naast de verkoopdatum heeft de organisatie ook meteen de ticketprijzen bekendgemaakt. Dagkaarten gaan voor € 110,- over de toonbank; voor een combiticket leg je € 243,- neer. Ook zijn er diverse campingtickets beschikbaar. Zowel een verblijf op The Hive als op een reguliere camping kost je € 30,-. Kaarten kunnen gekocht worden via de officiële website.

Er is vooralsnog één band gepresenteerd: Pearl Jam sluit de donderdag van Rock Werchter af. De organisatie hintte eerder al dat de eerste acts niet lang meer op zich laten wachten, dus de kans is aanwezig dat de Belgen de komende dagen nog vaker van zich laten horen.

Rock Werchter 2020

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter is het grootste festival in België. Dit vindt elk jaar in het dorpje Werchter plaats. Mensen uit heel Europa reizen voor vier dagen feest af naar het Belgische festival. Elk jaar presenteert de organisatie een affiche van formaat. Zo stonden artiesten als The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons afgelopen editie op de planken van het evenement. Dit jaar pronkt onder meer Pearl Jam bovenaan de line-up.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 2 tot 5 juli 2020
  • Tickets: vanaf 6 december te koop voor € 243,-
  • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht

Maak ook vooral gebruik van onze Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen voor het festival: