Advertisement

Concert at SEA 2021 hakt knoop door en verplaatst naar 2022

Ook Concert At SEA moet er helaas aan geloven. Het festival kan officieel geen doorgang vinden dit jaar in verband met de coronapandemie. Hiermee volgt het festival het voorbeeld van andere festivals.

Triest nieuws uit Zeeland. Concert At SEA 2021 vindt dit jaar niet plaats. Concert At SEA: “Er blijven te veel onzekerheden om dit jaar een volwaardige editie van het festival te kunnen organiseren.” Hierdoor is besloten de stekker uit het festival te trekken. De organisatie heeft ook gekeken om later dit jaar plaats te vinden, maar helaas was dit ook niet mogelijk. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe editie. Kun je er niet bij zijn? Dan is er een mogelijkheid om het geld terug te vragen.

Ondanks dat het festival dit jaar niet fysiek plaatsvindt, laat de organisatie het weekend van 24 tot en met 26 juni niet zomaar voorbij gaan. Wat dit precies inhoudt, is nog niet bekend. Hierover wordt later meer informatie bekendgemaakt. Hetzelfde geldt voor de line up van 2022. Die wordt later dit jaar aangekondigd!

https://www.instagram.com/p/CM1quEAqkLJ/

Concert At SEA volgt verschillende andere festivals in Nederland en het buitenland. Zo heeft Best Kept Secret al besloten om te verplaatsen naar volgend jaar. Ook Primavera SoundDownload Festival UK en Glastonbury zijn noodgedwongen verplaatst naar 2022. Onder andere Paaspop en Mañana Mañana zijn ook verplaatst, maar zullen nog wel dit jaar plaatsvinden. Mits de maatregelen het toelaten.

Corona en festivals

De coronacrisis heeft ook dit jaar aanhoudende consequenties voor festivals wereldwijd. Hoewel sommige festivals een tweede jaar op rij moeten annuleren, bieden experimentele proefevenementen en nationale vaccinatieprogramma’s tegelijkertijd groeiende hoop op de terugkeer van festivals.

Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe de situatie zich de komende maanden ontwikkelt, blijf je via onze speciale pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en festivals. Je vindt er het laatste nieuws, statements van festivals en een duiding van cruciale momenten de komende tijd.

Concert At SEA 2021

Concert at SEA is een initiatief van de band BLØF. De Zeeuwse band organiseert het festival al sinds 2006. Natuurlijk zijn de heren niet te beroerd om zelf ook op te treden. Afgelopen jaren deelden zij bijvoorbeeld het podium met onder meer Noel Gallagher en Nile Rodgers & CHIC. In 2020 stonden The Script, Crowded House en Kensington op het affiche. Helaas kon het festival afgelopen jaar geen doorgang vinden in verband met de coronapandemie.

  • Locatie: Brouwersdam, Zeeland
  • Datum: 30 juni tot en met 2 juli 2022
  • Tickets: Nog niet bekend
  • Voor meer informatie bezoek je de officiële festivalwebsite.
Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2024

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen