Pinkpop
Tickets
17-19 juni 2022
Nederland
Landgraaf, Nederland

Datum Pinkpop 2023 bekend

Pinkpop avond
Photo credit: Buro Pinkpop (Flickr)

Het Pinkpop-terrein is nog maar net leeggestroomd en daar is de datum al voor de volgende editie. Hou 16, 17 en 18 juni 2023 maar vrij in jullie agenda want dan kunnen we weer gaan dansen in Landgraaf.

De oplettende Pinkpop-bezoeker konden tijdens het festival de datum van komende editie al te weten komen. Zo was deze al te zien op de grote schermen op het festival. Daarnaast werd eerder dit jaar ook al de eerste act van het festival bekend gemaakt.

Het Limburgse festival kende afgelopen weekend stralende editie. Zo stond Metallica na acht jaar nog eens op het podium in Landgraaf. Ook Imagine Dragons was van de partij. De Amerikanen waren in eerste instantie niet de gedroomde afsluiter, maar bewezen toch het tegendeel.

Photo Credits: Ben Houdijk / Pinkpop 2022

Toekomstige headliners

Na twee jaar geen festivals konden we afgelopen weekend eindelijk ons roze hoedje weer boven halen. Het festival ging voor het eerst van start zonder Jan Smeets aan het roer. Daarnaast kreeg het ook een grote update, waarvan de voormalig-festivaldirecteur niet meteen een liefhebber van is.

Naast al het bovenstaande gingen we ook opzoek naar de toekomstige headliners van Megaland. Zo gingen we langs bij het publiek met de vraag: “wie zie jij binnenkort als grote naam op het affiche?”. Onder meer Selah Sue en Joost passeerde de revue.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.