Zwarte Cross Nieuws

Zwarte Cross 2019 Line-up

Geef nu jouw rating voor Zwarte Cross 2019

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”zwarte-cross”]

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Zwarte Cross?

Hoewel het crossterrein ietwat afgelegen ligt, heeft Tante Rikie er alles aan gedaan om het goed bereikbaar te houden met het OV. Er worden ‘s avonds vaak extra treinen ingezet waardoor je extra lang kunt genieten van je Nozem Oil. Ook rijden er regelmatig pendelbussen tussen het festivalterrein en het NS-station.

De parkeerplaatsen van de Zwarte Cross zijn gratis en liggen op loopafstand van het festivalterrein! Er zijn echter veel derde partijen die hun weilanden tegen betaling als parkeerveld aanbieden. Volg dus altijd de officiële bewegwijzering!

Is er een camping?

Zwarte Cross heeft één groot campingterrein, waar je gratis je tentje op mag zetten wanneer je in het bezit bent van een weekendticket. Als je een of meerdere dagkaarten hebt, heb je geen toegang tot de campings. Er is voldoende ruimte voor campers en caravans, maar daar heb je wel een extra ticket voor nodig.

Je kan ook kiezen voor een camping-upgrade. Als je van iets meer luxe houdt kun je een plekje in het Grasnapolski Kampeerhotel reserveren. Je slaapt dan in een vooropgezette tent en hoeft dus eigenlijk alleen je tandenborstel mee te nemen.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Zwarte Cross?

Als je nog andere vragen hebt over Zwarte Cross, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Zwarte Cross vind je ook in onze Festivalrapporten van Zwarte Cross 2018Zwarte Cross 2017, Zwarte Cross 2016 en Zwarte Cross 2015.

Zwarte Cross Aftermovie

Zwarte Cross Locatie

Zwarte Cross Adres

Het Zwarte Crossterrein
Eikendijk
7137PM
Lievelde/Lichtenvoorde
Gelderland
Nederland

Vergelijkbare festivals