Ben

Zwarte Cross 2019

18 – 21 juli 2019
Lichtenvoorde, Nederland

ZWARTE CROSS TICKETS

Zwarte Cross 2019 is de 23e editie van het festival in Lichtenvoorde. Vier dagen lang kun je jezelf onderdompelen in de doldwaze wereld van apartigheid, gezelligheid en heel veel modder. 96 uur lang is het in elke hoek van het terrein feest. Het is dus niet voor niets dat het festival twee keer op rij de Festileaks Festival Award voor 'Beste Sfeer' won en in 2018 ging Tante Rikie er vandoor met de Award voor 'Beste Randprogrammering'. Onder andere Volbeat, Triggerfinger en Gogol Bordello waren de grote publiekstrekkers van Zwarte Cross 2018.

Zwarte Cross Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Zwarte Cross?

Hoewel het crossterrein ietwat afgelegen ligt, heeft Tante Rikie er alles aan gedaan om het goed bereikbaar te houden met het OV. Er worden 's avonds vaak extra treinen ingezet waardoor je extra lang kunt genieten van je Nozem Oil. Ook rijden er regelmatig pendelbussen tussen het festivalterrein en het NS-station.

De parkeerplaatsen van de Zwarte Cross zijn gratis en liggen op loopafstand van het festivalterrein! Er zijn echter veel derde partijen die hun weilanden tegen betaling als parkeerveld aanbieden. Volg dus altijd de officiële bewegwijzering!

Is er een camping?

Zwarte Cross heeft één groot campingterrein, waar je gratis je tentje op mag zetten wanneer je in het bezit bent van een weekendticket. Als je een of meerdere dagkaarten hebt, heb je geen toegang tot de campings. Er is voldoende ruimte voor campers en caravans, maar daar heb je wel een extra ticket voor nodig.

Je kan ook kiezen voor een camping-upgrade. Als je van iets meer luxe houdt kun je een plekje in het Grasnapolski Kampeerhotel reserveren. Je slaapt dan in een vooropgezette tent en hoeft dus eigenlijk alleen je tandenborstel mee te nemen.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Zwarte Cross?

Als je nog andere vragen hebt over Zwarte Cross, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Zwarte Cross vind je ook in onze Festivalrapporten van Zwarte Cross 2018Zwarte Cross 2017, Zwarte Cross 2016 en Zwarte Cross 2015.

Zwarte Cross Aftermovie

Zwarte Cross Locatie

Zwarte Cross Adres

Het Zwarte Crossterrein
Eikendijk
7137PM
Lievelde/Lichtenvoorde
Gelderland
Nederland

Vergelijkbare festivals