Triggerfinger en anderen naar Rock Werchter 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Weer nieuws van onze zuiderburen. Rock Werchter kondigt namelijk weer nieuwe namen aan. Zo komt onder andere Triggerfinger de gelederen van het festival versterken. 

Het festivalseizoen nadert met rasse schreden en Rock Werchter weet de festivalkoorts nog wat op te drijven met nieuwe namen. Het festival vult zijn nu al riante line-up verder aan. Bekijk de hele lijst met nieuwe bevestigingen hieronder!

  • Triggerfinger (5 juli)
  • Arsenal (6 juli)
  • Angèle (7 juli)
  • Roméo Elvis x Le Motel (8 juli)
  • Equal Idiots (8 juli)
  • blackwave. (datum nog onbekend)
  • Todiefor (datum nog onbekend)

Triggerfinger

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Ruben Block, Paul ‘Lange Polle’ Van Bruystegem en Mario Goossens vormen al sinds 2003 het duivelse trio van Triggerfinger. Hun grote Belgische doorbraak kwam er in 2010 met de hit ‘All This Dancin’ Around’. De band stond de eerste twaalf weken van het jaar onverstoord op nummer 1 in De Afrekening van Studio Brussel. In Nederland werden de heren vooral bekend met hun cover van ‘I Follow Rivers’, gespeeld op gitaren en twee kopjes. Op 25 augustus kwam het nieuwe album ‘Colossus’ uit. Na onder meer een verrassingsoptreden op Lowlands 2017 volgt er in 2018 dus een nieuwe festivaltour.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd.De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazEels en  Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. Wil je meedenken over de rest van de line-up van 2018? Ga dan naar ons forum! Of doe mee met het Rock Werchter VoorSpel.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen