Artist Quiz: hoe goed ken jij David Byrne?

Photo: livepict.com

We hebben hem al mogen bewonderen op Down The Rabbit Hole 2018 en deze week is dan Rock Werchter 2018 aan de beurt. We hebben het over niemand minder dan David Byrne, ook wel bekend als voormalig frontman van de legendarische Talking Heads. Maar wat weet jij eigenlijk over de man? Je checkt het in de Artist Quiz!

Vijf vragen over één artiest of band volgens een vast stramien: ‘Wie?’, ‘Wat?’, ‘Wanneer?’, ‘Welk?’ en ‘Waar?’. Vandaag staat David Byrne op het menu in de Artist Quiz. Ken jij de legende op je duimpje of wordt het puur giswerk? Doe de Artist Quiz en kom erachter.

David Byrne

Eerder dit jaar, bracht Byrne zijn eerste solo-album sinds 14 jaar uit: American Utopia. Deze release wordt ondersteund door een grote wereldtour waarmee hij Down The Rabbit Hole al heeft aangedaan. Byrne voert de verwachtingen van deze shows flink op: “… the most ambitious show I’ve done since the shows that were filmed for Stop Making Sense.”

Rock Werchter 2018

Komend weekend vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. De headline-posities zijn dit jaar weggelegd voor Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor de zaterdag zijn inmiddels uitverkocht, maar er is wel een wachtlijst geopend. Alle overige tickets voor het festival zijn nog te koop via de festivalsite. Maar houd dan wel rekening met het feit dat campingtickets voor The Hive Resort en The Hive ook allemaal zijn vergeven.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die dit jaar op het affiche staan!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen