Eddie Vedder betreedt podium bij optreden Jack Johnson op Rock Werchter

Vedder Johnson Rock Werchter 2018
Photo credit: Festileaks (Rock Werchter 2018)

Niemand minder dan Eddie Vedder, zanger van Pearl Jam, vergezelde vanavond Jack Johnson op het hoofdpodium van Rock Werchter aan het einde van de set. Ze speelden samen ‘Constellations’.

De avond is nog maar net begonnen op Rock Werchter-zondag en we zijn nu al getrakteerd op een voorproefje van de headline-show van Pearl Jam later vanavond. Op de schermen naast de mainstage konden we al zien dat Eddie Vedder samen met Jack White aan het genieten was van het optreden van Jack Johnson:

vedder white rock werchter 2018
Photo: Dianne Kievit / Festileaks

Maar daar blijft het niet bij… Nadat ‘Better Together’ is afgelopen, nodigt Johnson ‘a good friend’ uit op het podium om het laatste nummer mee te spelen:

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn te koop via de festivalsite. Tickets voor het gehele weekend, de zaterdag en de zondag zijn inmiddels uitverkocht, maar er is wel een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort en The Hive inmiddels uitverkocht.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die dit jaar op het affiche staan!