Rock Werchter
Uitverkocht
30 juni - 3 juli 2022
België
Werchter, België

Rock Werchter 2019 maakt line-up compleet met onder meer Robyn en Richard Ashcroft

Rock Werchter trekt opnieuw een groot blik met nieuwe namen open en daarmee is de line-up compleet. Onder andere Robyn en Richard Ashcroft zitten tussen de kersverse bevestigingen.

Het grote pakket met nieuwe namen bevat een lading uiteenlopende acts waarmee de affiche meer en meer ingekleurd wordt. Naast Robyn en Richard Ashcroft voegt het festival meer namen toe aan het programma, onder wie ook Mahalia. Zij bevestigde zich eerder vandaag al voor het festival. Bekijk alle nieuwe bevestigingen in het overzicht:

 • Richard Ashcroft
 • Raleigh Ritchie
 • KidCutUp
 • Robyn
 • The Twilight Sad
 • Denzel Curry
 • SWMRS
 • Yonaka
 • Foxing
 • Sea Girls
 • Bear’s Den
 • Beirut
 • Tourist LeMC
 • Strand of Oaks
 • King Princess
 • Portland
 • The Marcus King Band
 • The Slow Readers Club
 • Donny Benét
 • The Murder Capital
 • John J. Presley
 • Dean Lewis
 • Mahalia
 • Lizzo
 • Grace Carter
 • Zeal & Ardor
 • Amyl and the Sniffers
 • Sports Team
 • Deaf Havana
 • Didirri

Het affiche van het Belgische festival is hiermee compleet. Naast de gloednieuwe bevestigingen staan ook de eerder bekendgemaakte acts zoals Muse, P!nk, Mumford & Sons en The Cure op de poster. Eerder deze week werden Rosalía en Greta Van Fleet nog aan de line-up toegevoegd.

Robyn

De Zweedse zangeres Robyn ken je waarschijnlijk wel van haar monsterhits ‘Dancing On My Own’ en ‘Missing You’. In 2007 brak ze door met haar wereldbekende single ‘With Every Heartbeat’. Inmiddels heeft de Zweedse al zeven albums op haar naam staan, waarvan Honey het meest recente is. Ter promotie van de plaat tourt ze aanstaande zomer door Europa. Ondertussen prijkt haar naam onder andere al op de affiches van Open’er, Roskilde, Down The Rabbit Hole en Rock Werchter.

Rock Werchter 2019

RW2018_Rock Werchter
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks (Rock Werchter 2018)

Rock Werchter 2019 vindt plaats van 27 tot en met 30 juni. Tickets zijn te koop via de website. Met de bevestigingen van onder meer The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons is het Belgische festival goed uit de startblokken geschoten.

Wil je weten hoe het vorig jaar was op het Belgische festival? Check dan alles over de afgelopen editie in het Festivalrapport.

Beluister ook onze Spotify-playlist van het festival.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.