Poll: Welke festivals heb jij op het oog voor 2019?

Sziget 2018
Foto: Sandor Csudai

De eerste zonnige terrasdagen zitten erop, wat niet alleen zomerkriebels, maar vooral ook festivalkriebels met zich meebrengt. Nodig tijd dus om te peilen waar jij met je vrienden naartoe gaat. Blijf je dit jaar binnen Nederland en België, of wordt het een ontdekkingstocht door heel Europa? Laat het ons weten in de poll. En yes, de resultaten check je later deze week!

Nederlandse festivals

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Het festivallandschap in Nederland lijkt toch aardig verzadigd. Dus waarom zou je eigenlijk de grens overgaan? Zo staat er veel moois op de planning; waaronder de kaskrakers van Tame Impala op Lowlands, het tripje terug in de tijd met Fleetwood Mac op Pinkpop of cross en party combineren op de Zwarte Cross. Gewoon voor ieder wat wils dus, maar neem jij daar genoegen mee?

Welke Nederlandse festivals heb jij op het oog?

View Results

Loading ... Loading ...

Belgische festivals

Rock Werchter 2018 Sfeer

Als tegenhanger van de Lage Landen wordt er natuurlijk net zo hard gedanst in België. Hier pompt Rock Werchter headliners alsof het niets is, met namen als P!nk, Muse en The Cure op het affiche. En voor wie dacht dat dit alles was: think again! Op Pukkelpop verzorgt The National namelijk niet één, maar twee optredens!

Welke Belgische festivals heb jij op het oog?

View Results

Loading ... Loading ...


West-Europese Festivals

Photo: Steve Klemm (Lollapalooza Berlin 2018)

En nee, lieve festivalvrienden: daar blijft het niet bij. Huppel de grens over en je stuit op nog tal festivalgiganten, waaronder Glastonbury en Roskilde. Om nog maar te zwijgen over het zien van je favoriete artiesten met de Spaanse zon op de bol (en cocktail in de hand). Wat… Een… Feest!

Welke West-Europese festivals heb jij op het oog?

View Results

Loading ... Loading ...


Oost-Europese Festivals

Sziget Festival
Benedek Varga, Rockstar Photographers

Voor de échte avonturiers onder ons gaan we natuurlijk nog een stapje verder. En laat dat stapje nou net 1000+ kilometer van thuis zijn. Hier tref je niet alleen het party eiland van Sziget, maar stuit je ook op Europa’s mooiste festivals. Dus, voor welk pracht mogen we jou op de lijst zetten?

Welke Oost-Europese festivals heb jij op het oog?

View Results

Loading ... Loading ...