Extra lang weekend dus extra veel namen voor Lowlands 2019. Onder meer de techno-dj Legowelt presents Gladio Live en Ronaldo Bruno Live zijn deze zomer van de partij op het festival in Biddinghuizen.

Vrijdag maakte de organisatie de komst van Legowelt presents Gladio Live, Identified Patient, KI/KI, Mad Miran en Upsammy bekend. Met de bekendmaking van Legowelt bevestigd het festival de eerdere leak van de dj. Vandaag is het de beurt aan de Argentijnse groep, Ronaldo Bruno Live.

Deze week speelde Tame Impala ook hun eerste festivalshow. Ook Twenty One Pilots zit niet stil en speelde eerder deze maand hun eerste festivalshows.

Wil je graag jouw eigen ontwerp op de servetten van het uitverkochte festival? Dat kan! De organisatie vraagt jouw hulp. Meer informatie over deze wedstrijd kun je hier vinden.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.


Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.