Sziget presenteert vandaag de line-up voor de Music Box stage. Onder meer Town of Saints treedt op dit podium op.

Daarnaast staat ook onder meer Rayland Baxter op de planken. Een overzicht van alle namen vind je hieronder.

Het Hongaarse festival lijkt er langzamerhand klaar voor te zijn. Vorige week maakte de organisatie en nog een lading namen bekend, onder wie Macklemore. Ook werd het blokkenschema gepresenteerd, waarvan wij de 10 lastigste clashes voor je op een rijtje hebben gezet.

 • Apey
 • Babarci Bulcsú
 • Bérczesi Róbert
 • Cat Clyde
 • Cavetown
 • Fekete Jenő
 • Ferris & Sylvester
 • Gold Star
 • Hangácsi Márton
 • I am Soyuz
 • Jack & The Weatherman
 • Járai Márk
 • Kardos-Horváth János
 • Little G Weevil
 • Manny Walters
 • Miles Goodall
 • Pély Barna
 • Petruska
 • Rayland Baxter
 • Redbreast Wilson
 • RuthAnne
 • Town of Saints

Town of Saints

Town of Saints zijn zanger/gitarist Harmen Ridderbos en de Finse Heta Salkolahti. Je kunt ze kennen van liedjes als ”Needle In The Hay”, ”Weeds” en ”Euphrates”. Hun laatste album Celebrate verscheen in 2018. Dit jaar staat het duo met band onder meer op Mañana Mañana, Tuckerville en Sziget. Meer informatie vind je op de officiële website.

Sziget 2019

Sziget 2018
Foto: Rockstar Photographers

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. Voor de scherpe geest: het festival communiceert een dagje minder, maar duurt nog steeds even lang als voorgaande jaren. Dit om de laatste nacht van het festival niet te verwarren met een complete programmering gedurende de dag. Dit jaar staan onder meer Ed SheeranFoo Fighters, Florence + The Machine en Post Malone op de podia.

Ter voorbereiding op de editie van dit jaar hebben we voor jou de zeven meest verrassende acts die je moet zien en de tien lastigste clashes van het blokkenschema op een rij gezet. In andere artikelen vertellen we je over de 25 onvergetelijke momenten uit de geschiedenis van het festival en wat je kunt verwachten van headliner Twenty One Pilots

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toeging in Hongarije? Lees dan ons festivalrapport. Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Helaas zijn de dagtickets voor Ed Sheeran al uitverkocht.

Luister ook naar onze Spotify-playlist van het festival:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.