Best Kept Secret-speurtocht: Verzamel vier verschillende line-up hardcups en win gratis drankjes!

1257
Best Kept Secret 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

De hardcup-hunt op Best Kept Secret 2019 kan beginnen. Als jij op het terrein als eerste een foto kan maken van vier hardcups met verschillende line-ups, kun je bij ons 25 euro aan drankjes winnen op het festival.

Je kunt je foto naar ons insturen via Facebook of e-mail. Zorg ervoor dat je wel iets herkenbaars van Best Kept Secret 2019 erbij op de foto zet. De enige voorwaarde is dat je natuurlijk wel op het festival moet zijn om je prijs op te kunnen halen. Ga dus vooral lekker genieten van je bier of frisdrank en verzamel zo snel mogelijk vier verschillende line-up bekers!

Hard-cups op festivals

BKS 2018
Foto: Jokko (Best Kept Secret 2018)

Hardcups op festival zijn allang geen uitzondering meer op festivals. Festivals als DGTL, Best Kept Secret en Sziget gebruiken inmiddels allemaal hardcups. Ook werd eerder al duidelijk dat Vlaamse festivals en Glastonbury afstappen van de oude vertrouwde plastic beker.

Het voordeel van deze cups is dat er veel minder plastic afval wordt geproduceerd tijdens festival. Het nadeel van deze cups is echter dat er veel meer water gebruikt wordt om de cups te spoelen.

Festivals zoals Lowlands en Down The Rabbit Hole maken gebruik van plastic bekers die gemaakt zijn op basis van maïszetmeel. Deze bekers zijn ook beter voor het milieu dan de standaard bekertjes.

Je krijgt je cup op Best Kept Secret op het moment dat je wat te drinken besteld. Er wordt automatisch ook statiegeld in rekening gebracht, wat je terugkrijgt als je aan het einde van de dag je beker weer inlevert. De bekers zijn inmiddels echte collector’s items geworden, omdat de line-up van ieder jaar terug te vinden is op de bekers. Alle bekers blijven ook in roulatie, dus je kan zomaar eens een beker uit 2014 of 2015 vinden.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”best-kept-secret”]

Best Kept Secret 2019

BKS 2018
Photo: Debbie Spaan / Festileaks

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Onder meer Bon Iver, Kraftwerk en Christine and the Queens schitteren op het affiche. Tickets zijn inmiddels in de verkoop via de officiële festivalwebsite.

Benieuwd hoe een bezoekje aan Best Kept Secret precies wordt ervaren? Check dan het festivalrapport van afgelopen editie. Natuurlijk kun je ook alvast inkomen en luisteren naar onze Spotify-playlist van de aankomende editie.

Vreet alles wat met muziek te maken heeft en verzamelt platen. Rock Werchter was in 2013 mijn eerste festival, maar ook Lowlands en Down The Rabbit Hole behoren inmiddels tot mijn favorieten.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.