Het beste van week 20: festivalinterview met Tante Rikie en meer

511
down the rabbit hole 2018
Photo: Down The Rabbit Hole

Ook deze week vloog voorbij en zat vol allerlei festivalnieuws! Afgelopen week hadden we onder andere goed nieuws voor mensen die Lowlands kaartjes willen winnen en minder goed nieuws over de ticketprijzen van Amsterdamse festivals. Daarnaast lees j het grote festivalinterview met Tante Rikie! Dit en meer lees je in het beste van week 20!

1. De future headliner: Janelle Monáe

Janelle Monáe komt deze zomer naar Down The Rabbit Hole. Echter weten niet veel mensen van deze powervrouw, terwijl ze headliner is op het festival. Hoogte tijd om kennis te maken met Janelle dus! In de podcast vertellen we je er uitgebreid over.

2. 15 mei 1975: De eerste show van Fleetwood Mac met Lindsey Buckingham en Stevie Nicks

Deze historische band gaat al 52 jaar mee en in al die jaren is er veel gebeurd binnen de band. Deze week lichtten we een speciaal moment met Lindsey en Stevie!

3. Het festival CV van Nona

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Deze ster debuteert komende zomer op verschillende festivals, maar wie is ze nou eigenlijk? Van eerste festival ervaring tot aan haar bucketlist, in dit interview nemen we haar festival CV met je door!

4. Line-up WOO-HAH! 2019 compleet

Hip-hop liefhebbers opgelet! Onder meer Lil Mosey maakt het affiche van WOO-HAH! 2019 compleet. Daarnaast liet het festival deze week ook weten dat de weekendtickets bijna uit zijn verkocht. Twijfel dus niet te lang om je tickets te scoren!

5. 8x wat we nooit meer vergeten van Down The Rabbit Hole 2018

Down The Rabbit Hole; alle konijntjes kijken er naar uit. Om het wachten iets draaglijker te maken hebben we de beste acht momenten van vorig jaar op een rij gezet! Watergevechten, het heerlijke weer en eten om van te watertanden… Is het al juli?

6. Het grote festivalinterview met Zwarte Cross-directrice Tante Rikie

Everyone loves Tante Rikie! Wij hadden de eer om het brein achter de Zwarte Cross te interviewen. Wat is haar meest memorabele moment? En drinkt ze nou liever bier of toch Nozem? Je leest het allemaal in dit interview!

7. Extra belasting op ticketprijs Amsterdamse festivals

Minder leuk nieuws voor iedereen die naar festival in Amsterdam wil; er komt extra belasting op de ticketprijzen van Amsterdamse festivals. Oei! Gelukkig is het niet voor niks, de gemeente wilt dit geld gebruiken na de festivals om alle troep op te ruimen in de omgeving.

8. Personality Quiz: Hoeveel geld heb jij nodig om een festival door te komen?

Iets wat we ons allemaal afvragen: “hoeveel geld heb ik nodig om een festival door te komen?” Wij helpen je natuurlijk bij zulke belangrijke festival vraagstukken. In deze quiz kun je ontdekken of jij een feestbeest bent met je geld of een geldkanon. Handig om vast te weten voor het festivalseizoen!

9. Win tickets voor Lowlands 2019 met je mooiste dansverhaal

Durf je te wedden dat jij het beste dansverhaal van Nederland hebt? Dan zit je goed bij Lowlands! Het festival is namelijk op zoek naar dansverhalen. Wat moet je doen? Voor 26 mei je meest swingende verhaal naar lowlandsliefdes@lowlands.nl sturen. Misschien eindig je wel in de Lowlands Liefdesvideo en win je twee tickets voor het festival!

10. Lyrics Quiz: Hoe goed ken jij de teksten van Ed Sheeran?

Ben jij de ultieme Ed Sheeran fan? Of moet jij juist nog even de teksten doorlezen voordat je mee kan zingen met zijn romantische teksten? Doe de lyrics quiz en kom erachter!

Het Beste Van Festileaks

Elke week zijn er weer nieuwe bevestigingen, annuleringen of ander festivalnieuws in festivalland. Ook in het begin van het jaar is het soms lastig om de snelle ontwikkelingen bij te houden. Festileaks to the rescue! Elk weekend geven we je met alle plezier een overzicht met het beste van afgelopen week!

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.