Pinkpop 2019 publiceert aftermovie

Major Lazer - Pinkpop 2019
Photo: Festileaks / Thijs Jacobs

Pinkpop vierde iets meer dan een week terug haar 50e verjaardag. Was je erbij en wil je nagenieten, of wil je weten hoe het was? Dan kun je nu de aftermovie checken.

Het festival in Landgraaf was tijdens het Pinksterweekend jarig en dat werd goed gevierd. Onder meer Fleetwood Mac, The Cure, Mumford & Sons en Armin van Buuren waren op de mainstage te vinden. Je kunt nu veel hoogtepunten van het feest herbeleven met de officiële aftermovie. Check het hieronder.

Jullie waren vorig weekend massaal aanwezig op Pinkpop 2019. Zo lieten jullie al weten wat de beste optredens waren. En er vielen veel hoogtepunten te beleven. Zo maakte Ferry Bouwman, ook wel bekend als Frank Lammers, een prachtige snoekduik en werd festivaldirecteur Jan Smeets emotioneel op het podium.

Pinkpop 2019

Major Lazer - Pinkpop 2019
Photo: Festileaks / Thijs Jacobs

Dit jaar vierde Pinkpop zijn vijftigste verjaardag. Het affiche was gevuld met klinkende namen zoals Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac. Het festival vond plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. Volgend jaar vindt het festival plaats van 19 tot en met 21 juni, uiteraard in Landgraaf. Meer info over het evenement vind je op de officiële site.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Limburgse festival? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de editie van 2018 vonden. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen