Optreden A$AP Rocky op Lowlands 2019 gaat door

A$AP Rocky
Photo: Mr. Iozo (Press Photo)

Ondanks dat de officiële uitspraak over A$AP Rocky morgen pas komt lijkt het optreden Amerikaanse rapper op Lowlands definitief doorgang te vinden. Nadat de organisatie vandaag al een video hierover op Facebook postte, bevestigde directeur Eric van Eerdenburg het nieuws in de traditionele terreinvideo.

De bevestiging liet geruime tijd op zich wachten. De rapper zat sinds begin juli vast, wegens een vermeende mishandeling. Hierdoor moest hij zijn optredens op onder meer Dour afzeggen. Begin augustus werd Rocky voorlopig vrijgelaten.

Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg laat vandaag in een video weten dat de show van A$AP Rocky op de laatste festivaldag van Lowlands doorgaat. Nadat er contact was met de agent van Rocky kreeg van Eerdenburg het nieuws te horen dat de artiest, die om 19:30 uur op zondag aan gaat treden in de Alpha, gewoon in Biddinghuizen te zien is.

Eerder vandaag sprak 3VOOR12 al met woordvoerder Bente Bollmann. ‘Het management heeft ons zojuist laten weten dat hij naar Lowlands komt’, liet Bollmann weten.

Check hieronder de terreinvideo en de video die de organisatie eerder vandaag plaatste over A$AP Rocky:

Gisteren deed Eric van Eerdenburg nog een boekje open over de aanstaande editie van het festival. Daarnaast deelde hij vandaag 5 muzikale tips voor het festival. Helaas waren er gisteren ook twee afzeggers te betreuren: Lil Uzi Vert en Out of Control Amy hebben hun optredens in Biddinghuizen afgezegd. Dave en Mr. Weasley vervangen de acts.

Lowlands 2019

Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands wordt gehouden van 16 tot en met 18 augustus 2019 in Biddinghuizen. Onder meer Tame ImpalaTwenty One PilotsThe National, Billie Eilish en New Order sieren de festivalposter. Naast muziek, biedt het festival een uitgebreid programma in theater, film, dans en wetenschap. Ook is het met het uitgebreide horeca-assortiment goed vertoeven voor foodies. Lowlands 2019 is al lang en breed uitverkocht, maar met Festileaks hoef je niks te missen van het festival: check alle updates op onze site, Facebook en Instagram

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.