Advertisement

De Festivalpodcast: Een terugblik op het festivalseizoen

festivalpodcast paaspop
Foto: Festileaks

Ons eerste allemachtige prachtige seizoen van De Festivalpodcast zit er nu toch echt op. Tijdens deze laatste aflevering van seizoen 1 nemen Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) je nog één keer mee langs alles – echt alles? Ja echt alles! – wat het afgelopen festivalseizoen zo bijzonder heeft gemaakt.

Allemaal leuk en aardig, maar wat kun je allemaal verwachten tijdens deze laatste aflevering?

  • We bespreken de muzikale herinneringen van 2019. Van de gevestigde namen die opnieuw overrompelden, tot de headliners van de toekomst: wij vatten nog even voor je samen wat er allemaal aan klappers te zien was afgelopen jaar!
  • Wie zijn eigenlijk alle afzeggingen van 2019? En hebben we ze gemist, of kwamen er nog betere kneiters voor terug op alle verschillende affiches? Je hoort het hier!
  • De schandalen en fiasco’s in de festival wereld. Ook in de festival wereld maken mensen er soms echt een potje van. Zo gingen er dit jaar hele festivals niet door, werden er BN’ers opgepakt en zat er een rapper twee maanden vast in Zweden.
  • En – omdat we het gewoon zo leuk vinden – natuurlijk de grote festivalanthem mash-up, zodat we je swingend en brullend achter kunnen laten na wederom een fan-tas-tisch festivalseizoen!

Luister Episode 19

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via SpotifyiTunes of via de player op de site van KINK – waar je ook alle tracklists terugvindt!

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

De vorige episodes

In ons eerste seizoen hebben we al veel geweldige afleveringen mogen maken. Wil je ze allemaal nog eens terugluisteren? Dat kan hier!