De Festivalpodcast: Geruchtenseizoen! Welke artiesten zien we in 2020 op de festivals?

KINK Festivalpodcast
Photo: Lotte Spek / @Lottespekphotography

Je favoriete podcast is sinds vandaag weer helemaal terug van weggeweest! Na een zomerslaap van anderhalve maand, pakken Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) vanuit de Kink-studio de festival-draad weer op voor het tweede seizoen van De Festivalpodcast!

Met frisse nieuwe rubrieken, het oude-vertrouwde festivalnieuws én de heerlijke mash-ups zijn we weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen van de Festivalpodcast. We verklappen natuurlijk nog niet alles, maar dit is wat we sowieso gaan bespreken in deze aflevering:

  • Oók tijdens de herfst komt er van alles aan festivalnieuws naar buiten wat relevant is. Hier gaan Jos en Julia natuurlijk weer lekker over ouwehoeren en speculeren zoals je van ons gewend bent!
  • Een geruchtenoverzicht waar je festival-hart sneller van gaat kloppen. Wie gaan de planken betreden in 2020? En wat vinden we daar eigenlijk van? Als je even het linkje hieronder aanklikt weet je gelijk meer!
  • De introductie van het broodje knakworst verhaal. Festivals zijn natuurlijk gewoon ontzettend geestig. Dus in deze rubriek gaan Jos en Julia het hebben over de meest gênante, grappige of opvallende verhalen van jullie – de festivalbezoekers!

Krijg jij nou ook geen genoeg van onze mash-ups? Luister dan hieronder de laatste mash-up terug!

Misschien gaat de festivalzomer van 2020 wel zo klinken..

En kijk ook het fragment van de première van de nieuwe Dua Lipa track op BBC Radio 1 terug!

Natuurlijk kun je nog steeds luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via SpotifyiTunes of via de player op de site van KINK – waar je ook alle tracklists terugvindt!

En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten

De vorige episodes

KINK Festivalpodcast
Photo: Lotte Spek / @Lottespekphotography

Heb je nu zo’n idee van: ‘huh, ik weet helemaal niks van een podcast?’ Geen nood! In ons eerste seizoen hebben we namelijk al veel geweldige afleveringen mogen maken, die je hieronder nog eens rustig na kunt luisteren!