Rock Werchter 2020 opent de wishlist

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

De organisatie van Rock Werchter 2020 heeft zojuist de wishlist geopend. Bepaal nu samen moet de boekers wie komende zomer op het Belgische festival te zien zijn.

Ben je volgende zomer van plan om naar Rock Werchter 2020 te gaan en zou je graag je favoriete artiest zien? Dat kan! Je kunt vanaf vandaag jouw persoonlijke wensen doorgeven. De top drie kun je via deze site doorgeven.

Op dit moment zijn er nog geen namen bekend voor de komende editie van het festival. Er gaan heel wat geruchten rond wie er al dan niet op het affiche zal staan. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet in het geruchtenoverzicht.

Voor de 45e editie had het Belgische festival prachtige namen op de poster staan. Onder meer The Cure, Mumford & Sons en Muse, stonden vorig jaar op de Werchterse weide. Ben je benieuwd hoe het daar aantoe ging? Bekijk dan zeker de aftermovie.

Rock Werchter 2020

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter is het grooste festival in België dat elk jaar in het dorpje Werchter plaatsvindt. Mensen uit heel Europa komen voor vier dagen feest afgereisd naar het festival. Elk jaar heeft het festival een affiche van formaat. Zo stonden artiesten als  The CureP!nkMuseFlorence & The MachineTool en Mumford & Sons op de planken van het evenement.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 2 tot 5 juli 2020
  • Tickets: nog niet bekend
  • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht.
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €127. Combitickets vanaf €292. Kopen