Best Kept Secret 2020 hint naar eerste aankondiging op woensdagavond

Best Kept Secret
Foto: Juri Hiensch

Met hints naar een eerste aankondiging vanavond om 20:00 lijkt de stilte rondom Best Kept Secret 2020 te zijn doorbroken! Welke acts zien we volgend jaar terug in de Beekse Bergen?

Met een mysterieus bericht op sociale media en op de website wordt verwezen naar 4 december om 20:00. Ook heeft het festival de complete online huisstijl aangepast. Een aankondiging van de eerste naam, of misschien zelfs namen, lijkt voor vanavond dan ook een feit.

Vorig jaar werden de eerste namen eerder bekendgemaakt. Zo was Bon Iver eind november al als eerste headliner op het affiche te bekennen. Een tweede lading namen, onder wie Mac DeMarco en Interpol, volgde in dezelfde week. Wellicht wilde de organisatie van het Hilvarenbeekse festival dit jaar wachten op het speelschema van het EK voetbal 2020. Afgelopen maandag werd namelijk bekend dat de eerste wedstrijd van Oranje op de zondagavond van Best Kept Secret valt.

In het geruchtenoverzicht hebben wij de namen op een rijtje gezet die aankomend seizoen potentieel een stop maken in de Beekse Bergen. Onder meer Lana Del Rey, Tame Impala en The Strokes behoren tot de mogelijkheden. Wie wil jij aankomende zomer op Best Kept Secret bewonderen?

https://www.instagram.com/p/B5pMZ8InsUf/?igshid=1gfjy6mq4rame
Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen