Combi-tickets Graspop 2020 bijna uitverkocht

431
Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Metalheads opgelet! De combi-tickets voor Graspop Metal Meeting 2020 zijn bijna uitverkocht. Wie er komende zomer nog bij wil zijn, moet snel zijn.

De organisatie van Graspop Metal Meeting maakt op hun socials bekend dat ze toe zijn aan de laatste combi-tickets voor de editie van 2020. Eerder werd bekend dat de zondag en Combi Plus tickets voor het festival al helemaal uitverkocht zijn. En dat is ook niet gek, met de line-up inmiddels bijna gevuld met 107 bevestigde acts. Op die line-up vind je onder andere Aerosmith, Deep Purple, Korn, Iron Maiden en Judas Priest.

Vorig jaar verkocht Graspop het hele festival in mei al uit. En ook in 2018 was het hele festival uitverkocht. Nu de ticketmelding voor combi-tickets is uitgegeven zal ook de uitverkocht melding waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten. Benieuwd waarom jij nog snel een ticket moet scoren? Doe het voor de legendarische optredens, schattige badeendjes of voor de lijn. Scoor snel nog je tickets via de website.

Graspop 2020

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Graspop Metal Meeting, zoals het Belgische festival voluit heet, vindt jaarlijks plaats in het Belgische Dessel. Dit jaar gaat het festival net als in 2018 door het leven als Graspop XL. Het festival biedt plaats aan de beste acts uit de metal- en rockgenres en dat voor vier dagen lang. Vorig jaar vonden Within Temptation, Slayer, Slipknot en Kiss nog de weg naar België. Komende zomer is het de beurt aan onder meer Iron MaidenFaith No More en Deep Purple.

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 18-21 juni 2020
  • Tickets: voor de volledige beleving betaal je € 249,- en een dagticket kost € 105,-
  • Meer informatie vind je op de officiële website.

Alvast in de stemming komen voor de editie van 2020? Luister dan naar onze speciale Spotify-playlist.

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.