Combi-tickets Graspop 2020 uitverkocht

Graspop 2018
Foto: Samuel van der Lee / Festileaks

Wie nog een combi-ticket voor Graspop 2020 wilde kopen, heeft helaas pech. Deze kaarten zijn helemaal uitverkocht.

Wil je er toch nog bij zijn? Dan doe je er goed aan om Ticketswap in de gaten te houden.

Gisteren liet de organisatie al weten dat het hard ging met de verkoop van deze tickets. De Combi Plus- en dagkaarten voor zondag waren al eerder uitverkocht. Er zijn nu alleen nog dagkaarten voor donderdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar. Sla dus snel je slag als je er nog bij wilt zijn. Het festival heeft een wachtlijst gemaakt voor mensen die toch nog willen proberen een weekendkaart te bemachtigen.

In 2018 en 2019 was het hele festival uitverkocht. Nu alle weekendkaarten en de tickets voor zondag al over de toonbank gegaan zijn, duurt het waarschijnlijk niet lang meer voordat ook deze editie uitverkocht is. Ben je aan het overwegen om een dagje naar Graspop 2020 te gaan? Check hier de beste optredens van afgelopen editie. Ook kan je op het terrein leuke badeendjes hengelen en verbrand je op een dag met al dat lopen en moshen aardig wat calorieën.

Graspop 2020

Graspop 2019
Photo: Elsie Roymans (Graspop Metal Meeting 2019)

Graspop Metal Meeting, zoals het Belgische festival voluit heet, vindt jaarlijks plaats in het Belgische Dessel. Dit jaar gaat het festival net als in 2018 door het leven als Graspop XL. Het festival biedt plaats aan de beste acts uit de metal- en rockgenres en dat voor vier dagen lang. Vorig jaar vonden Within Temptation, Slayer, Slipknot en Kiss nog de weg naar België. Komende zomer is het de beurt aan onder meer Iron MaidenFaith No More en Deep Purple.

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 18-21 juni 2020
  • Tickets: voor de volledige beleving betaal je € 249,- en een dagticket kost € 105,-
  • Meer informatie vind je op de officiële website.

Alvast in de stemming komen voor de editie van 2020? Luister dan naar onze speciale Spotify-playlist.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.