Pinkpop
Tickets
17-19 juni 2022
Nederland
Landgraaf, Nederland

Pinkpop 2020 strikt onder meer Floor Jansen en Liam Payne

Floor Jansen wint Popprijs 2019

Een nieuwe set namen voor Pinkpop 2020! Vandaag maakt de organisatie de komst van onder Floor Jansen en Liam Payne bekend.

Naast bovengenoemde acts staat ook Joost op het affiche. De vandaag bekendgemaakte namen staan alle drie op de Pinkpop-zaterdag.

Dit zijn alle nieuwe namen voor Pinkpop 2020:

  • Floor Jansen
  • Liam Payne
  • Joost

De artiesten sluiten zich aan bij eerder bekendgemaakte acts als Chef’Special, Red Hot Chili Peppers en Post Malone. Twijfel je nog om een ticket te scoren? Wacht dan niet te lang meer! Eind 2019 waren namelijk al meer dan de helft van de kaartjes verkocht.

Floor Jansen

Het grote publiek maakte afgelopen jaar kennis met Jansen door haar deelname aan het programma De Beste Zangers, maar de echte metal-liefhebber kent haar natuurlijk vooral als frontvrouw van oorsprong Finse groep Nightwish. Eerder deze week werd bekend dat hun nieuwe album HUMAN. :II: NATURE. In 2020 is Jansen met haar band te bewonderen op onder andere Sweden Rock, Rock Fest Barcelona en Deichbrand. Verder staan er nog twee uitverkochte Ziggo Dome-shows op de planning in november 2020.

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder:

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.