Advertisement

The War on Drugs, Royal Blood, Greta van Fleet en meer naar Rock Werchter 2022

The War On Drugs - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

The War on Drugs, Royal Blood en Greta van Fleet komen in 2022 naar Rock Werchter. Ook Lewis Capaldi en Yungblud worden toegevoegd aan het affiche.

Liefhebbers van scheurende gitaren kunnen hun hart ophalen. In de afgelopen weken verschenen Queens Of The Stone Age, Pixies en Måneskin al op de line up van het Belgische festival. Daar komen nu nog meer namen bij. Op donderdag 30 juni mag The War on Drugs zich opmaken voor een mooie spot. Op vrijdag 1 juli versterken Greta van Fleet en Lewis Capaldi de line up. Yungblud speelt op zaterdag 2 juli. Royal Blood maakt zondag 3 juli zijn opwachting op de Werchterse weide.

Het programma van Rock Werchter 2022 begint zo al mooi vorm te krijgen. Het is al een tijdje bekend dat Metallica, Pearl Jam, Imagine Dragons, Red Hot Chili Peppers de headliners zijn van het festival. De vrijdag van het festival is inmiddels al een tijdje uitverkocht. Doordat het festival twee jaar niet door kon gaan zijn de prijzen van de tickets omhoog gegaan.

Rock Werchter is het grootste pop-/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter.

In 2021 ging het festijn helaas niet door. Wegens de coronacrisis werd Rock Werchter verboden. Onder andere Pearl Jam, Twenty One Pilots en Gorillaz sierden toen de poster. Op Rock Werchter 2022 staat een deel van de line-up van 2021, zoals Pearl Jam en Twenty One Pilots. Daarnaast vinden we enkele nieuwe namen op het affiche, waaronder Metallica en Red Hot Chili Peppers.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 30 juni-3 juli 2022
  • Tickets: €243 euro voor een weekend, €110 euro voor een dag
  • Meer informatie vind je op de festivalpagina
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.