David Byrne naar Rock Werchter 2018

Photo: livepict.com

Goed nieuws! David Byrne komt naar Rock Werchter. Dat blijkt uit het tourschema voor zijn aanstaande wereldtour. De voormalig zanger van Talking Heads werd eerder al voor Down the Rabbit Hole aangekondigd. 

David Byrne reist in juli af naar het Vlaamse festival Rock Werchter. Het is nog niet bekend op welke dag hij zal aantreden, op de donderdag en vrijdag is hij in ieder geval al verhinderd. Door deze nieuwe bevestiging zijn er nu vijf namen bekend voor Rock Werchter 2018. Eerder werden Pearl JamNick Cave & The Bad Seeds, Gorillaz en Queens Of The Stone Age al bevestigd.

David Byrne

De Amerikaan David Byrne is vooral bekend van de new wave-groep Talking Heads. De band scoorde onder andere hits met ‘Slippery People’ en ‘Pyscho Killer’. Naast muzikant is de Amerikaan ook nog beeldend kunstenaar. Komend seizoen gaat David weer op tour als solo artiest met een nieuw album op zak. American Utopia verschijnt in maart. Eerder werd hij al aangekondigd voor Roskilde en Down The Rabbit Hole. En nu kunnen we Byrne dus ook op Rock Werchter aanschouwen.

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter. De ticketverkoop is inmiddels begonnen. Voor een combiticket ben je €238,- kwijt en voor een dagpas betaal je €102,-. Vorig jaar stonden onder andere Radiohead, Foo Fighters, System Of A Down, Arcade Fire, Blink-182, Linkin Park en Kings Of Leon op het programma. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.

Wil je wel al meedenken over de line-up van 2018? Ga dan naar ons forum! Wil je alvast opwarmen voor Rock Werchter 2018? Beluister dan onze playlist van de aankomende editie.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen