De Likt naar Pinkpop 2018

Paaspop
Foto: Tonnie Westerbeke (Paaspop 2017)

Wederom een nieuwe naam voor Pinkpop 2018. De Likt staat aanstaande zomer op het Megaland-terrein in Landgraaf, dat weet Metro te melden. Vandaag wordt het affiche van het Limburgse festival bekendgemaakt op de jaarlijkse perspresentatie.

Vandaag volg je de Pinkpop Perspresentatie live via Festileaks!

Dagblad Metro weet de komst van de het Rotterdamse trio De Likt te verklappen. Eerder vandaag werden Miss MontrealOscar and the Wolf en Marmozets ook al bekend voor het festival. Via onze liveblog en livestream volg je de perspresentatie van het festival.

Andere namen op het affiche van Pinkpop zijn onder meer Editors en Nothing But Thieves. De headliners van 2018 zijn Bruno MarsFoo Fighters en Pearl Jam. Ook Nu Of Nooit-winnaar Walden is van de partij.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt aankomend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners! Daarnaast werden Editors en Nothing But Thieves ook al aangekondigd. Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!
Ben je al helemaal in de Pinkpop-sfeer en wil je de teksten van nummers oefenen? In onderstaande afspeellijst vind je alle artiesten die komend jaar op het festival te vinden zijn.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen