Travis, The Wombats en meer naar Isle of Wight 2018

The Wombats

Isle of Wight maakt achttien nieuwe namen bekend. Onder meer Travis, The Wombats en Hurts zijn een week na Pinkpop op het Engelse festival te zien.

Naast Travis, The Wombats en Hurts kondigt het festival de volgende reeks namen aan: Rak-Su, Hot Dub Time Machine, Sigrid, The Pretty Things, LANY, Bang Bang Romeo, Hudson Taylor, Kara Marni, SG Lewis, Gerry Cinnamon, Wild Front, Paradisia, Mullally en T.Rextasy. Ook Slydigs wordt toegevoegd aan het affiche. Zij zijn ook op Pinkpop te vinden deze zomer.

The Wombats

The Wombats is een Brits/Noors trio afkomstig uit Liverpool. Het drietal bereikt in 2007 internationaal succes met ‘Let’s Dance To Joy Division’ en is sindsdien niet meer weg te denken van de festivals. Na de grote doorbraak volgde nieuwe hits als ‘Moving To New York’ en ‘Tokyo (Vampires & Wolves)’. Ook was de band meerdere malen op festivals als Pinkpop en Lowlands te vinden. In april verschijnt het nieuwste album van The Wombats en daar hoort natuurlijk een tournee bij. In Nederland worden dit jaar Paaspop en Lowlands aangedaan. Daarnaast staan ook Highfield, Reading + Leeds en Sziget op het programma.

Isle of Wight 2018

Isle of Wight begon in 1969 op het gelijknamige eiland als het Britse antwoord op Woodstock. Na 30 jaar stilte vindt het evenement sinds 2002 weer jaarlijks plaats. Isle of Wight vindt van 21 t/m 24 juni plaats en viert dit jaar haar vijftigste verjaardag.

De nieuwe namen voegen zich bij onlangs aangekondigde namen als Camila Cabello en Jessie J. Eind vorig jaar werden onder andere Kasabian, The Killers, Depeche Mode en James Bay al toegevoegd aan de poster voor het jubilerende festival. Ticketprijzen verschillen, voor een combiticket betaal je €240,-. Eilanders, studenten en tieners krijgen korting op hun tickets. Kinderen kunnen zelfs gratis en voor niks naar binnen. Voor meer informatie over tickets, de line-up en het festival kun je op de officiële website terecht.

Isle of Wight Festival Logo

Isle of Wight Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Newport, Verenigd Koninkrijk
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen