Opbouw Rock Werchter 2018 begonnen

Rock Werchter 2017

Met nog zeven weken te gaan zijn de eerste opbouwactiviteiten voor Rock Werchter 2018 van start gegaan. Op de sociale kanalen van het festival is te zien hoe de eerste spullen het Werchterse festivalterrein bereikt hebben.

Nadat de voorpret eerder al begon met de bekendmaking van het blokkenschema en het online gooien van de app, doet de organisatie daar weer een schepje bovenop. Zo zien we in onderstaande Facebook-post hoe de eerste spullen het Vlaamse festivalterrein bereikt hebben. Ook is op de achtergrond te zien hoe mooi de festivalweide er momenteel bij ligt. Het aftellen kan beginnen. Het duurt nu namelijk nog maar zeven weken tot we vier dagen lang kunnen genieten van optredens van onder andere Pearl Jam, The Killers en Arctic Monkeys. Zin in!


Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Dit jaar staan onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds op het programma. De kaartverkoop voor het festival is op dit moment in volle gang. Dagkaarten voor zaterdag en zondag zijn inmiddels uitverkocht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van alle festivals? De Festileaks app voor iOS en Android is te downloaden in de App Store en Google Play.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen