Rock Werchter 2018 is nog maar net achter de rug of we kunnen alweer gaan uitkijken naar de volgende editie. De organisatie maakt de datum voor 2019 bekend! 

Volgend jaar kan je je tentje opzetten van 27 juni tot en met 30 juni. Het festival vindt daarmee tegelijk plaats met het Engelse Glastonbury. Namen zijn nog niet bekend, maar het speculeren kan alvast beginnen. Heb jij al ideeën wie Pearl Jam en Arctic Monkeys gaan opvolgen? Praat mee op ons festivalforum. Niets missen? Hou dan onze website en het evenement op Facebook in de gaten.

Wil je nog eens terugblikken op deze 44e editie? Dat kan! De eerste dag stond in het teken van headliners Queens of the Stone Age en Gorillaz. Ook het vernieuwde terrein viel op op de eerste dag. Dag 2 kende The Killers als headliner, maar werd vooral gekenmerkt door de Rode Duivels. Op zaterdag werd vooral duidelijk hoe goed Pearl Jam en Jack Johnson bevriend zijn en Op de slotdag gaven David Byrne en Nick Cave shows weg die lang herinnerd worden.

Rock Werchter 2018

In 2018 vond alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Het Vlaamse festival duurde van 5 tot en met 8 juli. Headliners waren Pearl JamJack WhiteGorillazThe Killers en Nick Cave & the Bad Seeds.   Binnenkort is het Festivalrapport te lezen. In 2017 zag het rapport er zo uit. Hoe heeft Rock Werchter het dit jaar gedaan?

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?