De voorverkoop van Zwarte Cross gaat deze week van start. Op zaterdag 17 november kun jij jezelf al verzekeren van een kaartje.

Om 11 uur ’s ochtends begint de verkoop. Wie er 18 tot en met 21 juli bij wil zijn, kan tickets kopen via de website. Vorig jaar was het festival in recordtijd uitverkocht. De organisatie raadt daarom festivalgangers aan niet te lang te wachten met bestellen.

Vooralsnog is er nog niets bekend over de line-up. De eerste namen worden 20 en 27 december aangekondigd. De nieuwe strijdkreet is wel al bekend gemaakt.

In 2017 won Zwarte Cross voor de tweede keer op rij de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Sfeer’. Voor de afgelopen editie werd het festival bekroond met de Award voor ‘Beste Randprogrammering’. Meer details over de editie van 2018 vind je in het Festivalrapport.

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2018_sfeer
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks

De 23e editie van Zwarte Cross vindt in 2019 plaats van 18 tot en met 21 juli in Lichtenvoorde. Naast natuurlijk de Cross zijn artiesten en andere activiteiten voor het festival nog niet bekend. Wel is de nieuwe strijdkreet aangekondigd. De editie van afgelopen weekend voorzag het publiek van optredens van onder andere VolbeatKaiser Chiefs en Triggerfinger.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?