Surprise acts in Garden Of Love op Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Nieuws vanuit Landgraaf! De organisatie heeft namelijk bekendgemaakt dat er surprise acts optreden in de Garden of Love op Pinkpop 2019. Tevens heeft het festival aangekondigd extra verkeersmaatregelen te treffen dit jaar.

Nog een paar dagen en dan gaat de vijftigste editie van Pinkpop van start. De organisatie heeft nog een leuke toevoeging gedaan op het tijdschema: in de Garden of Love zullen gedurende het weekend enkele verrassingsoptredens de zien zijn.

Wie een extra optreden komen verzorgen blijft logischerwijs een verrassing. Wel heeft de organisatie laten weten dat het acts zijn die het weekend al op Pinkpop te zien zijn. Vorig jaar trad bijvoorbeeld Nothing But Thieves als verrassing op de 3FM sessieplek. Eerder werd ook al bekend dat je naast goede muziek in de Garden Of Love ook terecht kunt om je ware liefde te vinden.

Verkeersmaatregelen

Naast de verrassingsoptredens heeft de organisatie van Pinkpop 2019 aangekondigd extra verkeersmaatregelen te nemen. Op de weg waar vorig jaar een fataal ongeluk plaatsvond worden chicanes geplaatst, om de snelheid van auto’s te verminderen, zo meldt De Limburger.

Daarnaast verdwijnt de ingang van camping B aan de kant van de weg. Deze camping is nu enkel te betreden vanaf de Einsteinweg. Deze ingang wordt echter wel groter gemaakt, waardoor het geen problemen moet veroorzaken. Het sluiten van de ingang van camping B heeft logistieke redenen volgens de organisatie.

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Dit jaar viert Pinkpop zijn vijftigste verjaardag, en het volledige affiche is inmiddels bekend: Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac zijn de headliners. Het festival vindt plaats in het pinksterweekend: 8, 9 en 10 juni 2019. De kaartverkoop verloopt voorspoedig. In het eerste verkoopweekend zijn er namelijk 60.000 tickets verkocht. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Limburgse festival? Check in ons festivalrapport wat bezoekers van de afgelopen editie vonden. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan.

Er zijn nog tickets te koop voor het evenement. Die kun je vinden op de officiële site.

Wil je alvast voorbereiden op wat je allemaal gaat horen op het festival? Luister dan ook onze Spotify Playlist.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen