Zwarte Cross 2019 presenteert luxe snackmuur

Zwarte Cross 2018_poort
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks

Zwarte Cross is vorige week begonnen met de opbouw. Op het festivalterrein komt ook een snackmuur met een Michelinster.

Op het terrein is al een sterrenrestaurant aanwezig, maar zo’n uitgebreid diner kan aardig wat tijd kosten. Daarom is er nu de oplossing: eten op sterrenniveau dat je zó uit de muur haalt. Snackmuur ”Le Clique Claque” biedt drie verschillende gerechten: kemperlandhoen, gepocheerd ei met kaviaar en een croque monsieur met kreeft. Check een foto van de muur en het volledige menu hieronder.

Over drie weken barst het festival in Lichtenvoorde los. Het motto van dit jaar is ”Niks is onmogelijk”. Ben je al voorzichtig een planning aan het maken? Check ook de kerkdienst met onder meer Typhoon, het pop-up paviljoen van het Rijksmuseum en de dartwedstrijd tussen Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen. Alvast in de stemming komen voor Zwarte Cross? Lees het grote festivalinterview met niemand minder dan Tante Rikie zelf.

Zwarte Cross 2019

Zwarte Cross 2017

De 23e editie van de Zwarte Cross vindt plaats van 18 juli tot en met 21 juli 2019 in Lichtenvoorde. Het evenement was al op de eerste dag van de verkoop uitverkocht. Onder meer ScooterKraantje Pappie en The Mavericks kleuren dit jaar het affiche. Naast muziek en theater staat het festival bekend om zijn iconische crosses, zoals de naam al doet vermoeden. Benieuwd hoe een weekendje in Lichtenvoorde wordt ervaren? Check dan ons festivalrapport.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Kopen