Zelfbevestiging: Khalid naar Sziget 2020

Photo: Grace Pickering

Khalid kondigt zichzelf aan voor Sziget 2020. Op maandag 10 augustus zal hij het podium in Boedapest beklimmen.

Khalid laat via zijn officiële website weten aankomend jaar op Sziget te spelen. Hiermee is hij de eerste act die bekend is voor het festival in Boedapest voor 2020. Eerder werd de komst naar Mad Cool 2020 al bevestigd voor de zanger. Door de zelfbevestiging bestaat de kans dat Sziget binnenkort meer van zich zal laten horen. Benieuwd wie er nog meer op het festival zouden kunnen staan? Check dan het geruchtenoverzicht.

Khalid

Khalid Donnel Robinson, beter bekend als Khalid, is volgens vele de grootste R&B belofte van dit moment. Zijn debuutsingle ‘Location’ kwam in 2016 uit en heeft ondertussen al meer dan 800 miljoen streams op Spotify. Hij heeft onder andere samengewerkt met Kendrick Lamar, Calvin Harris en Lorde. Vorig jaar stond Khalid nog in de Ziggo Dome.

Sziget 2020

sziget
Photo: Rock Star Photographers

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt dit jaar voor de 28ste keer plaats. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers, zoals afgelopen jaar Ed SheeranFlorence + The MachineFoo Fighters en festivalact van het jaar The National. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 5-11 augustus 2020
  • Tickets: voor zeven dagen betaal je €299,-
  • Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.
Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Kopen