Camping The Hive op Rock Werchter 2018 bijna uitverkocht

Rock Werchter 2016

Een laatste waarschuwing aan bezoekers van Rock Werchter die net iets meer uit hun kampeerervaring willen halen. De organisatie meldt namelijk dat toegangskaarten voor luxe-camping The Hive bijna zijn uitverkocht.

Nadat eerder deze maand The Hive Resort al helemaal uitverkocht raakte, zijn nu ook bijna alle campingkaarten voor The Hive weg. Bezoekers van Rock Werchter die net even wat meer comfort en service willen tijdens het kamperen, zijn op The Hive op het juiste adres. Op The Hive slaap je vlakbij het festivalterrein, chill je in diverse comfortzones en geniet je van een ruim cateringaanbod. Bovendien is het er iedere avond tot in de late uurtjes feest.

Kaarten voor The Hive kosten € 27,50 en geven je al vanaf woensdagmiddag toegang tot de camping. Meer info over The Hive vind je hier.

Eerder deze week zagen we al de eerste tekenen van de Main Stage van het Vlaamse festival verschijnen. Kun je ook niet wachten om acts als Pearl Jam, Queens Of The Stone Age en Arctic Monkeys daar te zien shinen? Wees dan snel, want dagtickets voor zaterdag en zondag zijn al uitverkocht. Combitickets en dagkaarten voor donderdag en vrijdag zijn nog wel te koop.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn te koop via de festivalsite. Tickets voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels uitverkocht, maar er is wel een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort inmiddels uitverkocht.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die dit jaar op het affiche staan!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen