The Barn van Rock Werchter heeft een make-over gekregen. Het podium is een stukje groter geworden en dus kunnen nog meer mensen genieten van shows van onder meer MGMT, Nine Inch Nails en David Byrne.

The Barn is niet alleen groter geworden. Ook de voorkant heeft een nieuw likje verf gekregen. Een totaal vernieuwd podium dus. De komende tijd wordt er ongetwijfeld meer bekend over de podia van het Vlaamse festival. Met The Slope komt er namelijk een nieuw podium bij.

Wil je onder meer David Byrne en Nine Inch Nails zien schitteren in een vernieuwde Barn, dan moet je snel zijn. Weekendkaarten voor het festival zijn namelijk bijna uitverkocht.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar. Dagkaarten voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels wel uitverkocht, maar er is een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort en The Hive inmiddels uitverkocht. Meer informatie over het festival vind je op de officiële festivalwebsite.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!