Rock Werchter 2018 zet shuttlebus naar Brussel in

De terugreis wordt voor veel bezoekers van Rock Werchter een stuk gemakkelijker. De organisatie zet een nachtbus in van Leuven naar Brussel. 

De bus vertrekt elke dag om 02:30 voor het station van Leuven. Hij doet de haltes Brussel-Noord, Brussel Centraal en Brussel-Zuid aan. Deze busverbinding komt bij de al bestaande buslijnen tussen het festivalterrein en de stations van Aarschot en Leuven.

Een ritje met de shuttlebus kost maar zestien euro. Het kaartje moet wel van te voren via Ticketmaster gekocht worden. Wellicht is het verstandig om deze snel te kopen, want er gaat maar één bus per dag.

Rock Werchter 2018

Rock Werchter

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar. Dagkaarten voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels wel uitverkocht, maar er is een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort en The Hiveinmiddels uitverkocht. Meer informatie over Rock Werchter vind je op de officiële festivalwebsite.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!