Advertisement

The Hive Entertainment op Rock Werchter 2018 wordt CNTRL PRK

Rock Werchter 2017
Photo: Jokko

The Hive Entertainment Zone op Rock Werchter is niet meer. Vanaf het heden gaat het entertainmentgebied op luxe-camping The Hive namelijk door het leven als CNTRL PRK.

Naast de onthulling van de nieuwe naam komt de organisatie van het Vlaamse festival ook direct met het complete programma van CNTRL PRK. Zo valt te lezen dat er diverse kwartfinalewedstrijden van het WK in Rusland op groot scherm te volgen zijn. Verder verzorgt partner Studio Brussel iedere nacht de beste dansfeestjes en kun je overdag op CNTRL PRK terecht voor uiteenlopend vermaak, lekkere chillplekjes en een uitgebreid eet- en drinkaanbod. Het complete programma zie je op de website van het festival.

Erbij zijn maar nog niet in het bezit van een kaartje? Balen! Want luxe-camping The Hive en The Hive Resort zijn inmiddels volledig uitverkocht.

Rock Werchter 2018

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Headliners voor de komende editie zijn Pearl Jam, Jack White, Gorillaz, The Killers, Franz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds. Tickets voor het festival zijn te koop via de festivalsite. Tickets voor de zaterdag en de zondag zijn inmiddels uitverkocht, maar er is wel een wachtlijst geopend. Ook zijn campingtickets voor The Hive Resort en The Hive inmiddels uitverkocht.

ROCK WERCHTER TICKETS

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die dit jaar op het affiche staan!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen