Primal Scream naar NOS Alive 2019

Primal Scream

Een nieuwe naam voor het Portugese NOS Alive. De Schotse band Primal Scream geeft op 12 juli een optreden in Oeiras.

De rockband gaat komende zomer een uitgebreide Europese festivaltournee tegemoet. Naast NOS Alive geeft de band ook optredens op Best Kept Secret, Les Vieilles Charrues en All Points East.

Het festival kon eerder Xavier Rudd, Bob Moses, Weezer, The CureBon Iver en Smashing Pumpkins aan het affiche toevoegen.

Primal Scream

De Schotse band Primal Scream vindt zijn oorsprong in Glasgow, in het jaar 1982. Vijf jaar later, in 1987, komt het debuutalbum Sonic Flower Groove uit. Inmiddels zijn we alweer 32 jaar en 11 albums verder en is de band niet meer weg te denken uit de rockmuziek. Komende zomer doen de heren opnieuw een ronde langs de Europese festivals en ze zijn onder andere te bewonderen op Best Kept Secret.

NOS Alive 2019

Photo: Arlindo Camacho

NOS Alive is hét festival om te bezoeken in Portugal. De 13e editie van dit zonnige festival vindt plaats van 11 tot en met 13 juli in Oeiras. Door de jaren heen heeft NOS Alive verscheidene grote namen mogen ontvangen. Tijdens de editie van 2018 traden onder meer Arctic Monkeys, Pearl Jam en Queens of the Stone Age op.

Aankomend jaar zijn onder andere The CureBon IverSmashing Pumpkins en Thom Yorke van de partij. Zowel dag- als weekendtickets zijn al te verkrijgen. Prijzen verschillen van € 65,- voor een dagticket, tot € 149,- voor een weekendticket. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2024

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 11-13 juli 2024
Tickets Kopen