Advertisement

Nu of Nooit-winnaar Elle Hollis naar Pinkpop 2020

Elle Hollis

Elle Hollis is bekroond tot winnaar van de Nu of Nooit-wedstrijd. Dit betekent dat zij in juni Pinkpop 2020 mag openen.

Elk jaar wordt de provinciale popmuziekwedstrijd Nu of Nooit georganiseerd in Limburg. Dit jaar was het de laatste editie in deze opzet. Talenten uit de provincie kunnen via deze wedstrijd speelervaring opdoen en kunnen zich hierdoor in de kijker spelen bij de media en het grote publiek. De prijzen liegen er niet om. De deelnemers worden gecoacht door professionals en de winnaar mag zelfs Pinkpop openen. Dit jaar is het de eer aan Elle Hollis om het festival af te trappen.

Met deze artiest is het affiche van Pinkpop 2020 weer een naam rijker. Eerder werden al onder meer Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Twenty One Pilots aangekondigd voor het festival. Wil jij nog invloed hebben op de line-up van het evenement? Dat kan! Het festival in Landgraaf heeft namelijk de Gouden Tip geopend.

De zangeres stond vorig jaar ook al op Pinkpop. Ze speelde toen in de oranje bus van den IBA Parkstadstand. De artiest maakt dus niet haar debuut op het festival.

Tickets zijn nu al te koop. Wil jij erbij zijn? Wacht dan niet te lang. Jan Smeets heeft al laten weten dat de kaarten – met name die voor de Pinkpop-vrijdag – goed verkopen.

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder:

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen