4792

Post Malone week na Pinkpop 2021 in Portugal

Posty

Een nieuwe kanshebber voor Pinkpop 2021. Zo staat Post Malone een week na het Limburgse festival op het Portugese Rock In Rio Lisboa. Dit zorgt voor heel wat mogelijkheden.

Leuk nieuws voor de fans van Post Malone. De Amerikaanse rapper is een week na Pinkpop 2021 te zien op het Portugese festival Rock In Rio Lisboa. Wie het zich nog goed herinnert weet dat de rapper afgelopen zomer normaal op de planken van het Limburgse festival stond. Aangezien de derde headliner van Pinkpop nog niet bekend is, kan hij dat laatste plaatsje wel eens voor zijn rekening nemen.

Eerder was al bekend dat onder meer ook Foo Fighters en The National volgend jaar op het Portugese festival staan. Wel is de kans echter klein dat Dave Grohl en co die derde headliner spot invullen. Zo staan de heren diezelfde dag op het Portugese festival. Hierdoor wordt de kans als maar groter dat Post Malone de oversteek naar Nederland maakt.

Post Malone

Posty is on fire! De Amerikaanse rapper Post Malone brak in 2018 alle records na de release van zijn tweede album Beerbongs & Bentleys. Inmiddels heeft ook al een derde plaat het levenslicht gezien. Met Hollywood’s Bleeding stond het icoon vorig jaar weer hoog op de festivalaffiches. Al dacht het coronavirus daar anders over. Ondanks dit relatief kleine aantal studiowerken heeft Post Malone toch al een groot aantal hits op zijn naam staan. ‘Psycho’, ‘White Iverson’, ‘Rockstar’, ‘Better Now’ en ‘I Fall Apart’ zijn slechts een kleine greep uit zijn indrukwekkende oeuvre. 

De rapper speelde in het verleden op Pukkelpop en Woo Hah! en was in 2018 te zien op onder andere Rock Werchter en Rock en Seine. In 2019 kon je Post Malone op andere Bonnaroo, Reading + Leeds en Sziget zien.

Pinkpop 2021

Major Lazer - Pinkpop 2019
Photo: Festileaks / Thijs Jacobs

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. Vorige zomer zouden onder andere Red Hot Chili PeppersPost Malone en Guns N’ Roses op de planken van het Limburgse festival staan. Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots zouden terugkeren voor de editie in 2021, maar helaas ging ook deze editie niet door vanwege het coronavirus. Pearl Jam is bevestigd als eerste act van 2022.

  • Locatie: Landgraaf, Nederland
  • Datum: AFGELAST
  • Tickets: kaarten van 2020 en 2021 blijven geldig voor 2022
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website.