Zondagtickets Rock Werchter 2022 bijna uitverkocht

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Een waarschuwing aan alle Rock Werchter fans. De zondagtickets van het festival zijn bijna uitverkocht!

Let op! Wil jij Red Hot Chili Peppers, The Killers en Royal Blood op de laatste dag van Rock Werchter zien? Koop dan nu je kaarten voor het te laat is. De organisatie van het festival liet gisteren weten dat de kaarten van de zondag bijna uitverkocht zijn. Voor een ticket ben je €125 euro kwijt.

Het ticket alert geldt voor nu alleen nog voor de zondag. Vrijdagtickets waren al uitverkocht. Combitickets zijn er nog wel, net als dagtickets voor de zaterdag. Vis je naast het net voor de laatste dag van Rock Werchter? Dan zou je altijd nog voor het hele festival kunnen gaan. Hier leg je in totaal €266 euro voor neer.

Rock Werchter is het grootste pop-/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter.

In 2021 ging het festijn helaas niet door. Wegens de coronacrisis werd Rock Werchter verboden. Onder andere Pearl Jam, Twenty One Pilots en Gorillaz sierden toen de poster. Op Rock Werchter 2022 staat een deel van de line-up van 2021, zoals Pearl Jam en Twenty One Pilots. Daarnaast vinden we enkele nieuwe namen op het affiche, waaronder Metallica en Red Hot Chili Peppers.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 30 juni-3 juli 2022
  • Tickets: €243 euro voor een weekend, €110 euro voor een dag
  • Meer informatie vind je op de festivalpagina
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.