This post is also available in: English

Ben

Roskilde 2019

29 juni – 6 juli 2019
Roskilde, Denemarken

ROSKILDE TICKETS

Roskilde is sinds 1971 een van de grootste Europese muziekfestivals, met dank aan hun consequent ijzersterke line-ups (en hun goedkope bier). De acts brengen muziek uit allerlei genres ten gehore. Zo storten diverse rock-, metal-, en hip hop-artiesten hun nummers uit over het festivalterrein, maar wordt er niet teruggedeinsd voor electronica, dance en wereldmuziek. Ieder jaar maken maar liefst 80.000 muziekliefhebbers de tocht naar Denemarken om van dit festival te genieten. Ook leuk om te weten: alle opbrengsten van het festival worden gedoneerd aan het goede doel. Dit jaar vindt Roskilde plaats van 29 juni tot en met 6 juli.

Roskilde Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Roskilde?

Roskilde is goed te bereiken vanuit de Deense hoofdstad Kopenhagen. Het festival is met de trein slechts 20 minuten van hartje Kopenhagen verwijderd. Het festival biedt een aantal 'road trip'-opties aan, deze vind je hier.

Is er een camping?

Roskilde heeft een aantal mogelijkheden wat kamperen betreft. Op de 'normale' camping kun je gratis je tentje opzetten wanneer je in het bezit bent van een volledig festivalticket. Als je een of meerdere dagkaarten hebt, heb je geen toegang tot deze camping.

Naast de 'normale' camping biedt het festival nog een hoop andere opties. Zo kun je ervoor kiezen om in een al opgezet tentje te slapen, alvast een plek voor je tent boeken, op een speciale camping met je motor staan, op een caravan-camping te staan of een luxere slaapplek boeken. Alle varianten vind je op de site van het festival.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Roskilde?

Als je nog andere vragen hebt over Roskilde, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Roskilde Intro

Roskilde Locatie

Roskilde Adres

Darupvej 19,

4000 Roskilde,

Denemarken

Vergelijkbare festivals